Пилотът и кандидат за евродепутат Крум Дончев: Моята кауза е България и бъдещето на децата ни

Усмихнат, позитивен, имащ поздрав и прегръдка за всеки дошъл да се срещне с него в Сливен. Без излишна шампионска суета и по приятелски, автомобилният пилот и кандидат за евродепутат от левицата Крум Дончев разясни пред сливналии каква работа иска да свърши, ако избирателите решат да му гласуват доверие и го изпратят в Брюксел.

„Както на пистата така и в битката за Европарламента участвам с дух за победа и кауза за България и при двете има състезание, но отговорностите са различни, заяви при визитата си в Сливен той. Крум Дончев изрази ясно амбициите си да работи в полза на България като се заеме с каузи, в които има компетенции и опит.

По думите му, при обиколката си из България по време на предизборната кампания, той е видял недоверието у хората спрямо политиците и иска да се опита да промени това. „Проблемите на хората се свеждат до безпаричие, здравеопазване, инфраструктура, виждам в тях голямо недоверие, аз искрено вярвам, че ние от „БСП за България“ можем да постигнем нещо по-дорбо за народа и страната си“, посочи кандидатът.

“ Много е трудно човек, занимавайки се с политика в днешно време да бъде разбран правилно защото политиците създадоха агресия у всички нас, защото езика, с който те комуникират не е езика на българина. Политиците трябва да бъдат пример за нас и нашите деца, затова вярвам, че вече е дошло времето когато политическия модел в България трябва да бъде променен – не защото политиците имат нужда, хората имат нужда. Ние всички имаме нужда, заради собствените си деца, защото примера, който се дава ще бъде следван от поколенията“, подчерта още той.

Бюлетината на БСП е с номер 18, а преференцията на Крум Дончев – № 116.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук