Пиянска свада е в основата на жестокото убийство в Новозагорско

Снимката е илюстративна

Пиянска свада е в основата на жестокото убийство в новозагорското село Езеро. Предполагаемите извършители на престъплението остават в ареста за постоянно реши Окръжен съд Сливен, това съобщи днес говорителят на институцията прокурор Ваня Белева.

Двама мъже са задържани за убийство

Двамата обвиняеми са умъртвили по особено мъчителен начин 54-годишен мъж след употребата на солидно количество алкохол. След като се събрали на почерпка на 13 март, между мъжете възникнал конфликт, при което двама от тях- жители на селото, посегнали на живота на 54-годишния, който работел като строител в съседна къща. Удряли го по лицето и тялото с метална тръба, посочи ръководителят на ОДМВР Сливен комисар Димитър Величков. Убитият е с адресна регистрация във Варна и пребивавал в селото едва от 4-5 дни, тъй като бил нает да ремонтира покрив. Нападателите му са криминално проявени, единият има предишна присъда за грабеж.

Ако бъдат признати за виновни мъжете ще получат едно от най-тежките наказания- от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна, допълни прокурор Белева.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук