Пламен Крумов: Битката днес е за бъдещето на Сливен утре

В дните на разгорещена предизборна битка, на лични атаки и негативизъм, искаме да споделим радостно събитие за целия ни екип. Честито на щастливите родители – Ралица и Михаил. Пожелаваме им Йоан да бъде здрав и да расте щастлив! Да носи гордост на родителите си и на своя роден град Сливен! За него, за децата, за бъдещето на Сливен е битката днес и решението ни на 29-ти октомври!

Тази битка и това решение минава през равносметка – за направеното и за пропуснатото, за това какъв е делникът ни и какъв искаме да стане, за това на кого да доверим бъдещето – нашето, на децата ни и на родителите ни. И тази равносметка се усеща във всеки разговор, във всеки въпрос на хората. Тя е в очите, които гледат с надежда и със страх от поредното разочарование. 

Особено тежко е, когато хората те посрещат с огромна изненада, че все пак, за толкова години, някой е решил да дойде при тях и да види как живеят. Вилната зона на Сливен е едно от тези забравени от политиците места, където живеят хора – без вода, без осветление, без инфраструктура, без възможност за транспорт, защото нямат дори спирка, за да стигнат до дома си. Пламен Крумов, заедно с екипа си, ще направят всичко възможно, тези проблеми да бъдат разрешени, ако жителите на община Сливен решат да ги подкрепят.

Обещанията за по-добър живот и развитие на общината са ежедневие в една кампания. Тук важното е на кого хората ще дадат доверието си, че ще ги изпълни. А това доверие зависи в най-голяма степен от способността на един кандидат да се срещне с хората. И в тези срещи не само да говори и обещава, но и да чуе проблемите и да подреди приоритетите, с чието решение да се заеме след изборите.

За Пламен Крумов тези приоритети са: възстановяване на разрушената инфраструктура на града, липсата на работни места за младите и липсата на детски площадки. Не само защото на всяка среща хората споделят недоволството си от липсата на решение на тези проблеми. Но и защото Пламен милее за Сливен, той е човек донесъл гордост и слава на Сливен. Човек, за когото развитието на общината е кауза. Както казват като го срещнат сливналии – „ти си един от нас, срещаме се всеки ден, вълнуват ни едни и същи проблеми, познаваме те и знаем какво си направил и какво можеш да направиш за Сливен. Затова те подкрепяме“ – и пожелават успех.

 Най-важни за нас са жителите на община Сливен. Заедно можем!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук