Пламен Крумов: Гордея се, че съм от Сливен и ще дам всичко от себе си да се случат добри неща за града

„Гордея се, че съм от Сливен и ще дам всичко от себе си да се случат добри неща за града. Заедно  с хората , които застават зад мен няма да говорим, а ще работим и показваме с делата си какво сме направили“.  Това каза при откриването на предизборната си кампания тази вечер кандидатът за кмет на Община Сливен Пламен Крумов.

Пред присъстващите той застана заедно с кандидатите от листата си за общински съветници. Изказа благодарност към тях и всички, които са го подкрепили, за да влезе в тази нелека битка и застават зад него. „Ще работим неуморно, да привлечем инвестиции и да оправим инфраструктурата, за да може младите хора да останат тук – в родния си град“, посочи той и заяви, че в следващия месец ще води позитивна кампания, без нападки и упреци към никой свой опонент, а на 29 октомври гражданите ще преценят за кого да дадат гласа си.

Развълнуван, кандидатът за кмет сподели, че номера му в бюлетината -16 има лична символика за него, тъй като именно с номер 16, преди 16 години, собственият му баща е спечелили изборите за кмет на село Жельо войвода.

Д-р Свилен Станчев, който е сред кандидатите за общински съветници от листата на Пламен Крумов, представи това, от което ще се ръководят те, ако получат доверието на избирателите. „Сливен може и трябва да стане по-добро място за живеене и развитие на хората и бизнеса в региона. Нашето желание е жителите на общината активно да участват в решенията за подобряване и съживяване на всички аспекти на развитието на общината. Най -голямото богатство в Сливен са неговите хора и затова подкрепата получена от тях, дава смисъл на всички усилия“, каза той.

Неврокопският славей Николина Чакърдъкова пък даде музикалното рамо за подкрепа на кандидата за градоначалник. Призова гражданите да се доверят на Пламен Крумов защото е човек, който заслужава да получи подкрепа. „Вярвам ,че стойностните хора, които вече са постигнали за себе си не малко ,е време да дават и на обществото“, подчерта изпълнителката. Заедно с танцьорите от Неврокопския танцов ансамбъл, тя вдигна градуса на настроението и на площад „Хаджи Димитър“ се извиха кръшни хора.

Пламен Крумов и кандидатите за общински съветници от неговата листа ще се явят на изборите с регистрацията на ПП „Пряка демокрация“, а номерът в бюлетината е 16.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук