Пламен Крумов, Христо Стоичков и цяла плеяда футболни звезди „взривиха“ зала „Васил Левски“

Пламен Крумов, Христо Стоичков и цяла плеяда футболни звезди „взривиха“ тази вечер спортна зала „Васил Левски“ в Сливен. Поводът бе отбелязването на 10-тата годишнина от основаването на ФК „Сините камъни“. Специалният гост Христо Стоичков бе посрещнат с гайди и бурни овации. Препълнената зала събра стотици почитатели на футбола, а сред звездните гости бяха още Красимир Балъков, Валери Божинов, Христо Порточанов, Димитър Димитров-Херо и други.

Високи успехи, добри резултати и най-големия връх във футбола пожела Камата на Футболен клуб „Сините камъни“. Христо Стоичков изказа благодарност към публиката в залата за топлото посрещане и обичта към него. В приветствието си той се обърна към децата и треньорите в школата като посочи, че „спортът винаги обединява, не трябва да се делим, а винаги да надграждаме“. “ За да станеш добър спортист, трябва много пот, труд и най-важното да се уважавате, обичате и да си помагате“, каза още футболната легенда.

Поздравления и пожелания за бъдещни спортни върхове отправи и още един звезден футболист- Красимир Балъков. Посъветва децата да не спират да се трудят, за да сбъднат мечтите си, както преди години се е случило с него самия и Христо Стоичков.

Под аплодисментите на зрителите собственикът на ФК „Сините камъни“ и кандидат за кмет на община Сливен Пламен Крумов, изказа благодарност към всички, които са допринесли за това, школата да я има и да се развива презгодините. „Благодаря на всички любители на футбола, защото, ако не бяхте вие, нямаше да я има и школата“, обърна се към присъстващите той.

В знак на уважение и благодарност, Пламен Крумов връчи специален подарък на Христо Стоичков – кама, какъвто е прякора на легендарната осмица -„Камата“.

По време на празника, публиката имаше възможност да наблюдава демонстрационен мач между възпитаниците на клуба от набор 2013, а малко по-късно и между отбора на звездите и отбора на Пламен Крумов. Всички се раздадоха на терена, а двубоя завърши със зрелишни дузпи.

 

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук