Подновиха ремонта на центъра за Спешна медицинска помощ в Твърдица

След прекъсване на дейностите за дълъг период от време и настояване от община Твърдица бе подновен ремонта на Центъра за спешна медицинска помощ.
Проектът предвижда развиването на спешната помощ на града на целия първи етаж на бивш Медицински център Твърдица, който бе предоставен с договор от Община Твърдица на Спешна помощ като се предвижда да се създадат по-добри условия, както за персонала така и за ползвателите на услугите на центъра. Наблюдава се процес с развитието на медицинските услуги в града, зоната около бившия медицинския център все повече да се оформя като предпочитан район за развитие на медицинските дейности в общината. Лекари специалисти, стоматолози, индивидуални практики, аптеки и др.
Община Твърдица поради повишения интерес започна ремонт на намиращият се в лошо състояние почти от началото на прехода третия етаж на бившия медицински център по Норвежката програма и в скоро време също ще може да бъде предложен за социални дейности на лица желаещи предлагането на социални услуги /с приоритет деца/ в града.
Всички тези усилия надяваме се да привлекат все повече медицински специалисти и лични лекари, стоматолози да открият потенциала на общината и да се насочат към предлагането на медицински услуги при нас.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук