Подписката срещу ДПС тръгна и на главната улица в Сливен

Коалицията „Българските патриоти-ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ събира подписи за закриване на ДПС в центъра на Сливен, до Стария бряст. Подписката ще бъде изнасяна и до градинката с Кълбото на главната улица, съобщи кандидатът за народен представител Доброслав Иванов.

„Призовавам всички сливналии да подкрепят подписката за закриване на ДПС, тъй като това е една противоконституционна, етническа и верска партия, която злоупотребява и с доверието на своите избиратели, и с търпението на българския народ! Тя иска да вкара новия султанат, проповядван от Ердоган тук, в България. Иска вечно да участва с нейните схеми за купуване на гласове, за управление на бизнеса. Не веднъж сме блокирали българо-турската граница срещу изборния туризъм и ако трябва пак ще го направим. Но нека хората се подпишат, защото единственото, което направиха партиите, които работиха 8-9 дни в българския парламент, бе да увеличат гласовете от Турция“, коментира Доброслав Иванов.

Подписката ще бъде внесена в прокуратурата на Република България, с искане за иницииране на производство по реда на Глава пета от Закона за политическите партии относно прекратяване на Политическа партия „Движение за права и свободи“ на основание чл. 40, ал. 1, т. 2 от ЗПП. Всеки пълнолетен българин може да се подпише. В цялата страна има пунктове за събиране на подписи – постоянни и мобилни. Събраните подписи могат да бъдат предавани по места в партийните клубове на политическите партии или да бъдат изпращани по пощата на адрес: 1000 София, ул. „Пиротска“ 5, ет. 5.

Подписката може да изтеглите от тук: https://nfsb.bg/…/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0…

Коалиция Българските патриоти е под № 16 на машината и в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук