Поздрав от кмета на Община Нова Загора Галя Захариева по повод Архангеловден

Скъпи съграждани,
Архангел Михаил е един от най-почитаните в България божи служители, пазител на небесното царство и на божествения закон. Приемете сърдечните ми поздрави по повод Архангеловден, когато се прекланяме пред всички ангели и архангели, денят, в който си припомняме силата на добродетелите, укрепваме вярата си в тях и волята, с която ги подхранваме! Всеки ден, с всяко свое решение и с всичко което правим, ние градим своя свят.
Да отворим сърцата си за доброто и истината, да ги подкрепяме с мислите и делата си! Като кмет на Община Нова Загора се обръщам към всички жители на общината с най-сърдечни пожелания за здраве и благоденствие и с призив заедно да даваме път на светлината!
8 ноември  е обявен за професионален празник на служителите от Национална служба „Полиция” на МВР. По този повод се обръщам с признателност и към служещите на реда, спокойствието и сигурността!  Да са закриляни от Архангел Михаил в своята хуманна мисия! Пожелавам им успехи в благородната им нелека професия и лично щастие!
Честити да са и всички именици, благословено име носят, благословени да са дните им, изпълнени с мъдрост, щастие и благодат!
Честит и светъл Архангеловден!
Кмет на Община Нова Загора: Галя Захариева

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук