Полицията в Сливен отбелязва своя професионален празник

С поднасяне на венци в памет на полицейски служители, загинали при изпълнение на служебния си дълг, на паметника на Хаджи Димитър и тържествено събрание Областната дирекция на МВР в Сливен отбеляза своя професионален празник. По традиция той се чества утре – на 8 номеври-Ден на св.Архангел Михаил.
В тържествения ден уважение към работата на полицейските служители и техния празник засвидетелстваха заместник-кмета на община Сливен Румен Иванов, заместник -областния управител Камен Костов и директора на ТД ДАНС Николай Чиликов.

На тържественото събрание 66 полицейски служители на ОДМВР-Сливен бяха наградени с „Писмена похвала” със заповед на директор на ОДМВР-Сливен и началници на районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.
Старши комисар Димитър Величков връчи наградите „Полицай на месеца” за месеците от юли до октомври.

Получени бяха благодарствени писма от граждани, които изказват своята признателност към служители на Областната дирекция на МВР в Сливен, за бързата и навременна реакция, за човешкото отношение и съпричастност към проблемите на хората.

„ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! Тези момчета се отзоваха веднага и приеха присърце моята болка. Те заслужават огромна признателност, уважение и награда. Пожелавам на всички служители да бъдат здрави и да получават повече такива писма като моето.” С тези думи се обръща към полицейските служители жена, която е станала жертва на телефонна измама и е получила обратно всичко, което и е било отнето.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук