Полицията търси 21-годишен заподозрян за убийството на 7-годишното момиченце в Сотиря

Полицията в Сливен издирва заподозрян в убийството на 7-годишното момиченце от село Сотиря. Това съобщи тази сутрин главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов. Мъжът е криминално проявен, безработен имал е и предишни прояви спрямо деца – блудство със своя близка. Излежавал е и присъди. В издирването освен силите на полицията и служебни кучета са включени Служба „Жандармерия“, Военна полиция, Планинската спасителна служба и екипи на Горско стопанство.

Обявеният вчера за национално издирване за серия кражби 21-годишен Мартин Стоянов Трифонов е основният и засега единствен заподозрян за случая. Не е въоръжен. Снимката му не е актуална. В момента Трифонов е с къдрава коса и набола брада, облечен е с камуфлажно горнище. По – рано Мартин Трифонов бе замесен и в инцидент с кучета. Той бе нападнат от тях, а в опит да бъде защитен загина собственикът на кучетата, поясни директорът на ОД на МВР – Сливен комисар Димитър Величков.

Жестокото престъпление е станало вчера в село Сотиря. Сигналът е постъпил на телефон 112 около 14.00 часа. Детето е било изнасилено и пребито. Намерено е в дере в селото, а по-късно е починалото от нараняванията си в сливенската болница.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук