По 3 500 автомобила на ден са проверявани на КПП-та в Сливен

По 3 500 автомобила на ден са проверявани на КПП-та в Сливен през първия и последния от празничните дни /16 и 20 април/. От тях 1 800 са връщани след като не са представили необходимите документи и основателна причина за напускане или влизане в града, съобщават от полицията. Всички изисквания на пропускателния режим остават непроменени, а контролът засилен.

Органите на реда продължават да следят и за нарушители, които не спазват ограниченията на скоростта докато шофират. 398 електронни фиша за превишаване на разрешената скорост в населени и извън населени места в област Сливен са издадени през изминалата седмица. Екипите на Пътна полиция са
засекли 552 случаи на превишаване на разрешената скорост.

Най-честите нарушения са засечени при селата Злати войвода, Калояново, Трапоклово и разклона за село Гавраилово; на булевардите „Панайот Хитов”/в района на „Дюлева река”/, „Цар Симеон”, „Стефан Стамболов” и „Банско шосе” в град Сливен. По път ІІ-66 /Ст.Загора-Нова Загора/ и път ІІ- 55/Нова Загора-Раднево/. Път ІІ-48 /к-ще „Петолъчка”- Котел/ в района на селата Мокрен и Градец. Път І-6 /София-Бургас/ в района на Шивачево.

Водачите могат да проверят за наложени глоби по ЗДВП и плащане на електронната страницата на Главна дирекция „Национална полиция”- Административни услуги – Пътна полиция.

Линк към страницата: https://e uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/KATActs/ActService/Index

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук