ПП „Има такъв народ“ Сливен: Време е за друго! На 11 юли нека дойде другото, гласувайте с номер 22  

Време е за друго! На 11 юли нека дойде другото, различното, това, което ще е в помощ на гражданите, а не това, което ще продължава да ограбва парите и мечтите им за по-добър и уреден живот. Гласувайки в неделя, дайте път на държавността и парламентаризма, където законите ще се спазват от всички и няма да са просто лист хартия, който се заобикаля от „по-специалните хора“. В листата на ПП „Има такъв народ“ Сливен са хора, застанали с името и професията си, заложили на желанието си, да се развиват в родината си, за да помогнат, всеки по своему, в нея да се живее по-добре!

Време е за друго! 22

Владимир Русев- водач на листата на ПП „Има такъв народ“ за Област Сливен. Експертността му е в три направления: външни отношения, икономика и земеделие. В мисията му се съвместяват икономическото развитие на родния Сливен, популяризиране на българщината в международен план и опазване на пчеларството в България.

Време е за друго! 22

Иван Клисурски втори в листата на ПП “Има Такъв Народ” за Област Сливен. В битката за място в новия парламент, той залага на реални действия в две направления – здравеопазване и образование.

Време е за друго. 22

Д-р Мариела Красимирова от листата на ПП “Има Такъв Народ” за Област Сливен. Посветила е живота си в помощ на хората и опазване на здравето им като лекар, от позицията на народен представител би работила за опазване на правата и интересите им като залага на принципи, морал и човечност.

Време е за друго! 22

Димитър Киров от листата на ПП “Има Такъв Народ” за Област Сливен. Експерт в сферата на интеграцията на малцинствата, учил е в САЩ, живял е във Великобритания. Дългогодишен опит в работа с неправителствени организации. Желае да имплементира в България работещи външни модели за интеграция.

Време е за друго! 22

Диньо Добрев- представител на Нова Загора в листата на ПП “Има Такъв Народ” за Област Сливен, експерт в сферата на недвижимите имоти от 2009 г. Управлява редица жилищни и офис проекти на различни инвестиционни компании. Родом и живеещ със семейството си в гр. Нова Загора. Каузата му е да спомогне за превръщането на града в удобно, чисто и сигурно място за живеене. Продължава да се развива академично, следвайки право в НБУ.

ПП „Има Такъв Народ“ е с номер 22 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук