ПП «Републиканци за България» Сливен обяви листа пълна с нови и позитивни личности

ПП «Републиканци за България» регистрира в РИК Сливен пълна листа от 12 кандидати за предстоящите Парламентарни избори на 4 април. Документите бяха подадени на 1 март от областния координатор на партията Недко Недев.

 «Днес съм изпълнен с гордост и позитивна енергия, защото постигнахме първата си цел и регистрирахме листа, изградена единствено от качествени, успешни хора, доказали се професионално и готови да работят в полза на обществото. Сред тях няма да видите лица, които са употребили вече гласуваното им обществено доверие. Нямаме хора спуснати отгоре, хора службогонци. В нашата листа се включиха личности, градили позитивния си имидж с години, доказали, че заслужават доверие и че могат да са гарант за новия политически морал. Надявам се нашите съграждани да оценят по достойнство всеки един от тях и да ни подкрепят на 4-ти април», заяви Недев на излизане от залата за регистрация.

Водач на листата, както вече бе обявено е Пенчо Недев Иванов. Той е успешен бизнесмен, собственик на компания в Чикаго, най-големият частен дарител на сливенската Окръжна Болница.

Д-р Таня Праматарова, началник на Отделението по неонатология в МБАЛ „Д-р Иван Селимински” – Сливен, също влиза в листата на Републиканците. Популярна в града ни като неонатоложката с най-голям опит, тя неведнъж е наричана истински „въздушен ас“ в своята професия. За близо 30 години в отделението, д-р Праматарова е лекувала повече от 50 хиляди новородени.

Зад Пенчо Иванов се нарежда млада, образована дама – Кристиана Приставова. Тя завършва висшето си образование в Софийски Университет «Климент Охридски» специалност «Софтуерно инженерство», представител на сливенския клон на голяма лизингова компания и застрахователен брокер.

Едно от добре познатите лица в Твърдица и Шивачево – Данчо Михайлов ще представя общината в листата на Републиканците. Доказан професионалист, с дългогодишен опит в МВР, днес той представлява частна компания.

Община Нова Загора ще бъде представена от Николай Колев, местен бизнесмен и IT специалист, развиващ собствената си търговска фирма, човек с богат международен опит.

Следваща в листата е Владимира Тенева, учредител на партията, доктор по Педагогика, носител на награда „Неофит Рилски“ за високи постижения в сферата на образованието от «Министерство на Образованието и Науката» и награда „Софроний Врачански“ за високи постижения в сферата на образованието от Началника на «Регионално управление по образование – Сливен».

Мехмед Мехмедов се включва в политиката, след като покорява едни от най-високите върхове на световната сцена в цирковото изкуство и акробатика. Доказал, че няма невъзможни неща, той е носител на множество награди за цирково изкуство, акробатика и боди билдинг. Мехмед е познат с непримиримия си дух, честност и устременост.

Като представител на малкия и среден бизнес, в листата на «Републиканци за България» влиза Иван Георгиев, собственик на една от най-успешните фабрики за мебели и интериорни решения в Сливен, човек с утвърдени бизнес възгледи.

Стефка Генчева е учител по образование и призвание. Работи от 19 години по специалността си Философия. Гордее се с призовите постижения на своите ученици на различни конкурси и олимпиади. Доказан професионалист и организатор.

Председателят на «Земеделска Кооперация с. Злати Войвода», Станимир Драганов, ще подкрепя иновативното земеделие и честното заплащане на земеделския труд от листите на партията. Той отговаря за обработката на над 6500 декара земеделска земя и е запознат с проблемите на сектора.

Следващият в листата – Красимир Митев е специалист, завършил Международни Икономически Отношения, изцяло отдаден на работата с деца, ръководител на спортна школа.

В листата своето място заема и Борислав Кисьов, възпитаник на «Академията за Музикално, Танцово и Изобразително Изкуство – Пловдив“, той е магистър „Арт Мениджмънт“. От години Кисьов се занимава с откриването и възпитаването на таланти, обичащи българските традиции, танци и изкуство.

Зад кандидатурата на всяка от тези личности стоят голям брой успели български граждани от общините Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица, както и голям брой наши сънародници от чужбина, които ПП «Републиканци за България» настоява да включи активно в политическите дела тук, у нас.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук