Празник за деца и родители и нов фестивал на 7-ми октомври в Нова Загора

Празник за деца и родители и нов фестивал ще се проведат на 7-ми октомври в Нова Загора.
Децата могат да се повеселят заедно със своите родители на централната алея в Градския парк, където от 10:30 ч. ще започне весела фиеста под наслов „Да празнуваме заедно!“ Общинското ръководство ще зарадва малчуганите и техните семейства с много забавни игри, творчески кътове, ще гостуват и любими анимационни герои, готови да раздават топли прегръдки на своите почитатели. Очаква Ви и клас за групови танци за всички възрасти.
Вълнуващо събитие предстои за любителите на музиката. На 7 и 8 октомври Нова Загора ще стане домакин на първото издание на Национален фестивал за стари градски песни „В прегръдката на Танголита“. Официалното му откриване ще се проведе пред Историческия музей  от 11:30 ч., след което тържественото дефиле с пременените в сценични костюми гости ще премине през площада до Градската градина, за да продължи празничната програма.
Конкурсните представяния ще бъдат на две фестивални сцени: на откритата сцена в Градската градина (в случай на неблагоприятни метеорологични условия – в театралния салон на НЧ „Д. П. Сивков – 1870“) и в Ученическия театър „Минко Балкански“ на СУ „Христо Ботев“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук