Представители на 4 области се събраха в Сливен,за да обсъдят готовността си за зимното поддържане

Представители на 4 области се събраха в Сливен, за да обсъдят готовността си за зимното поддържане на републиканската пътна мрежа. Регионалната среща касае поддържането на републиканската пътна мрежа на областите Сливен, Ямбол, Бургас и Стара Загора.

В срещата участваха зам.-кметът Румен Иванов, представители на АПИ-София,  ГД „Национална полиция“ и ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ и техните структури в четирите области, на новосформирания Координационен център за безопасност на движението по пътищата, представители на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ и  пътно-поддържащите фирми, с които са сключени договори за зимното поддържане на републиканската пътна мрежа. Участие в заседанието взе и директорът на Регионален център ЕЕНСП 112.

С кратки доклади бяха представени предприетите превантивни мерки по отношение на зимното поддържане, както и предстоящите прегледи на броя, състоянието и оборудването на наличната техника. Обсъдена бе и необходимостта от добро взаимодействие между всички институции и пътно-поддържащите фирми.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук