Представят „Дигитална раница“ в Сливен

Представяне на Единната електронна платформа за образователни услуги и съдържание „Дигитална раница“ ще се състои на 20.02.2023 г. от 13:30 часа в Професионална гимназия по текстил и облекло „Д. Желязков“ гр. Сливен пред директорите на училищата от област Сливен.

Платформата е напълно безплатна за учениците и учителите. Достъпът до нея се осъществява на интернет адрес: https//edu.mon.bg с акаунта на ученика в edu.mon.bg или регистрацията на родителя в НЕИСПУО. Платформата „Дигитална раница“ предлага много богат набор от образователно съдържание под формата на уроци за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Има лесен достъп до всички виртуални класни стаи, домашни, оценки, присъствия – всичко на едно място.

В Сливен тя ще бъде представена от Яни Гебеджелиев – един от разработчиците на „Дигитална раница“. Платформата е създадена по проект „Образование за утрешния ден“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук