Представят книгата на Воден Чаиров „Сила и страх” в Сливен

Последната книга на Воден Чаиров „Сила и страх” ще бъде представена на 27 февруари във Военен клуб Сливен, съобщават организаторите на инициативата. Редактор на сборника с 14 разказа е поетесата Ирена Панкева, а корицата е дело на големия ни скулптор Георги Чапкънов – Чапа. Издателство “SKY PRINT”.

„Сила и страх“ – не е просто сборник с разкази, а белетризирана „Animal Planet“, чиито „визуални“ ефекти са създадени от словесната плетеница на автора, а посланията са отправени към порасналите читатели на Емилиян Станев и Джек Лондон. Натуралистични повествования за дългогодишните срещи на Воден Чаиров с многоликия див свят, където властват ураган от енергия – безценният дар на Сътворението и безкрайната мъдрост на поколенията, съхранила тайната за верния изход от ситуацията – във върховия момент на заплаха да отключиш спомена за спасение…

„Ако искате да разберете повече за тези драматични моменти, както и кой се крие зад духовития псевдоним, заповядайте в четвъртък, от 19.00 часа в зала 10 на Военен клуб – Сливен”, призовават организаторите.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук