Представят комедията „Три сватби и едно възкресение“ на 25 ноември

Комедията „Три сватби и едно възкресение“ по Карло Голдони ще бъде представена пред сливенската публика на 25 ноември. Спектакълът е от 19 часа в зала „Сливен“.

„Това е историята на супер гладния Марио, който прави и невъзможното, за да се наяде, и дори успява да се влюби. Това е историята на сладката Кармела и нейния Пеперониус, която не отстъпва по съспенс и емоции на никоя сапунена опера. Това е историята на влюбените Джулия и Алберто, които майсторски успяват да живеят едновременно в малък хотел без да се срещнат нито веднъж. Това са три любовни истории в гърмящото от сензации градче Росито. При толкова любов, смъртта няма място… затова нека бъде възкресение!“, гласи коментар за представлението.

В комедията участват Юлиян Петров, София Бобчева, Кристиана Ценкова, Любомир Кънев, Кадри Хабил, Ивайло Спасомиров, Дайана Михайлова, Венцислав Петков, Йовко Кънев и Александър Узунов.

Билети могат да бъдат закупени на касата на зала „Сливен“ от 10 до 13 часа и от 15 до 17 часа. За повече информация – тел. 0895 / 300 370.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук