Представят „моментна снимка“ на кв.„Надежда“

Представяне на резултатите от социологическо проучване относно здравния статус и условията на живот на жителите на квартал „Надежда“  ще се състои в Сливен на 5  октомври. Проучването е съществено от сдружение „Лекари на света“

В периода ноември-декември 2020 г. екипът на сдружението е провел най-обстойното преброяване, провеждано досега в квартал „Надежда“, обхващащо над 2600 домакинства. Изготвен е цялостен аналитичен доклад от доц. Алексей Пампоров, Българска академия на науките (БАН). Целта на проучването е да обрисува реална картина на здравните и жилищни нужди на жителите на квартала и да информира публичните власти и други заинтересовани страни при формулирането на политики.

В тази връзка се организира дискусия от 14 часа в зала „Май“, на която ще бъдат представени резултатите от  проучванията и те ще бъдат обсъдени с представители на Община Сливен, както и с други заинтересовани страни – институционални партньори, неправителствения сектор и др.

Във връзка с противопандемичните мерки, броят на местата е ограничен.

Желаещите да присъстват трябва да потвърдят своето участие на тел.: 0878 44 70 56, advocacy.bulgaria@medecinsdumonde.net .

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук