Представят процедура „Иновации за зелена индустрия“ в Сливен на 12 март

Процедурата „Иновации за зелена индустрия“ ще бъде представена в Сливен на 12 март в зала „Май“ на Община Сливен. Информационното събитие е във връзка с втората покана за набиране на проектни предложения по компонент „Иновации за зелена индустрия“ на програма „Бизнес развитие, иновации и малки и средни предприятия“, част от Норвежкия финансов механизъм 2014-2021.

Целта на инициативата е да информира бизнеса от Сливен и региона за възможностите за финансиране на проекти в сферата на зелените иновации и устойчивото бизнес развитие. Общият бюджет на поканата е 10 061 000 евро и е насочена, както към малките и средните предприятия (МСП), така и към големите предприятия. Няма ограничение по отношение на сектора, в който работят предприятията, а в рамките на един проект могат да бъдат подкрепени различни категории държавна помощ.
Събитието се организира от Иновация Норвегия в сътрудничество с Община Сливен и Областен информационен център – гр. Сливен.

Иновация Норвегия е държавна агенция към норвежкото министерство на търговията, промишлеността и рибарството. Агенцията е и програмен оператор по програма „ Развитие на бизнес, иновациите и МСП“ в България.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук