„Продължаваме промяната“с първа изнесена приемна в Сливен на 15 януари

„Продължаваме промяната“ ще направи своята първа изнесена приемна в Сливен на 15 януари от 14.00 ч. в новия си офис на ул. „Йордан Кювлиев“ №5 (зад Кукления театър, на метри от Главната улица).
С гражданите ще се срещнат народния представител от Сливенски избирателен район- Татяна Султанова, Настмир Ананиев председател на Комисията по регионално развитие, благоустройство и местно самоуправление и зам. председателят на комисията Йордан Терзийски. Те отправят покана към гражданите от региона, които искат да обсъдят с тях проблеми,свързани с дейността на комисията – Закон за устройство на територията, Закон за гражданската регистрация, Закон за кадастъра и имотния регистър, Закон за пътищата и други важни теми за обществото.
Всеки желаещ гражданин за среща в рамките на приемната на 15 януари (събота) от 14:00 до 16:00ч., може да си запише час за среща на телефон 02 980 52 58. Важно е да си запазите час, за да не се налага да се чака излишно. Поради ограниченото време, всички, които не успеят да се включат, биха могли да изложат писмено въпроса, който биха желали да поставят и да го предадат в офиса за последващо запознаване с него и адресиране по компетентност.
 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук