Пуснаха Бойко Борисов от ареста

Пуснаха експремиера Бойко Борисов от ареста. Той беше посрещнат от симпатизанти пред сградата на ГДНП.

„Гадно, брутално, върнаха ни в комунизма. Снощи вечеряме с децата, влизат цивилни, униформени, поемни лица. Разтършуваха цялата къща“, това бяха първите думи на Борисов след освобождаването му.

По думите му не е имало никакво обвинение срещу него. „След като разтършуваха всичко – установиха, че няма нищо. След като подписахме протокол реших, че си тръгват. Те обаче казват – трябва да Ви задържим“, разказа Борисов.

„Допреди 10 минути 24 часа седим в килиите и нито един милиционер. Казвам милиционер, защото това вече си е милиция. Сега четем, както беше 1944 година. Явява се министър-председател, вика полицаите, следователи в неговия кабинет. Той се явява свидетел на мафията и Черепа. Започват да пишат, там стоят финансов министър и вътрешен министър, без да имат право“, посочи експремиерът. И добави: „Момчетата пишат и викат: „Ходете и ги прибирайте, защото може да скрият доказателства“.

„Затова ни викаха и декември. Дойдоха, провериха, постояхме 24 месеца и изстинахме. Яд ме е. Никакви нови въпроси“, категоричен беше Борисов.

 

1 Коментар

  1. Да, това е новина. Въпреки, че всички я знаем. Но може ли, да не Му показвате физиономията, че все пак нормалните хора се стряскат и им разваляте настроението за събота и неделя!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук