Пътят към Карандила ще бъде ремонтиран

hp photosmart 720

Пътят към Карандила ще бъде ремонтиран, до края на годината ще бъдат запълнени и дупките на пътя Крушаре –Чокоба, съобщи днес кметът Стефан Радев. По думите му, тази година заради коронакризата инвестиционата програма на Общината е по- скромна, но все пак за асфалтиране на уличната мрежа в града досега са отделени около 200 хил. лв.

„Ограничили сме се основно в запълването на дупките, които се отвориха след зимния сезон. До края на година ще поставим акцент и върху общинските пътищ. Това са два основни пътя, този към Карандила и от Крушаре за Чокоба. От Ичеренско шосе, през Меча поляна към Карадила са се отворили доста дупки и смятаме да го възстановим. Другият път е от Крушаре за Чокоба, той също не е в добро състояние и там ще отделим ресурс да запълним дупките“, посочи още той.

По думите му, продължават проектите в които са инвестирани европейски средства. „До края на септември се очква да има сключени договори за за благоустрояването на трите обекта в кварталите „Дружба“, „Българка“ и „Сини камъни“ , а до края на годината трябва да са изградени и велоалеите в града.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук