П.Чолаков:Недоволство от шума на спортната площадка е най-вероятната причина за вандализма в кв. „Република“

Мъж на видима възраст между 50 и 60 години, вероятно недоволстващ от шума, който се вдига на спортната площадка, е извършил вандалският акт на волейболното игрище в кв. „Република“. Това съобщи за Slivenpost.bg управителят на „Общинска охрана и СОТ-Сливен“ Петко Чолаков. На записа от видеокамерите в Центъра за наблюдение към Община Сливен се вижда как мъжът излиза от входа на жилищен блок до спортното съоръжение, изхвърля кофа с фекалии на игрището и после прерязва волейболната мрежа, допълни още той. „По всяка вероятнотст на извършителя не му харесва това, че на площадката спортуват деца и вдигат шум, но това е мястото където те трябва да изразходват своята енергия“, допълни Чолаков.

Сливналия изля кофа с фекалии на спортна площадка

По думите му, мъжът отива и унищожава спортното съоръжение най-демонстративно и съвсем необезпокояван, на обяд около 13.30 часа, без никакво притеснение, че ще бъде забелязан.

Деянието му е документирано и предадено на органите на МВР, които ще извършат разследване, посочи още управителят на „Общинска охрана и СОТ-Сливен“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук