РБ„Сава Доброплодни” организира конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелани

За тринадесета поредна година Регионална библиотека „Сава Доброплодни” организира Конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“ – 2021. Целта е да се поощрят децата и тийнейджърите да пресъздадат коледната магия – светла, красива и съзидателна. За да се включат в конкурса те трябва да нарисуват коледна картичка. Към нея да добавят своето оригинално пожелание за празника и да я донесат в Детския отдел или да я изпратят по пощата на адреса на библиотеката /гр.Сливен, ул. ”Никола Карев”1, РБ ”Сава Доброплодни”/ до 10 декември 2021г.

Участие в конкурса могат да вземат деца и тийнейджъри на възраст от 5 до 16 години.
Към творбите за конкурса, на допълнителен лист, всеки участник трябва да добави и следната информация: три имена, възраст (навършени години), училище, клас, адрес, телефон и e-mail за контакти.

Специално жури ще оцени изпратените творби. В дните преди Коледа, изпратените за конкурса картички ще бъдат показани на изложба във фоайето на библиотеката и виртуално в YouTube канала на институцията.

Ще има и много награди, както за най-красивите картички, така и за най-
оригиналните коледни пожелания.

Наградите на отличените участници в двата раздела на конкурса ще бъдат връчени на
специална церемония на 17 декември /петък/ 2021г., от 10:00ч., в РБ „Сава Доброплодни”, в рамките на програмата „Коледа в библиотеката”, при спазване на всички противоепидемични мерки. Участниците, които не могат да присъстват на церемонията, ще получат наградите си по пощата.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук