Рекордно количество капачки събра кампанията „Капачки за Бъдеще“-Сливен

През уикенда в Сливен се проведе поредната кампания на „Капачки за Бъдеще“ -Сливен. На нея бяха събрани рекордните 2620 кг. пластмасови капачки и 455 кг. алуминиеви кенчета. Кампанията е за закупуване на шеста детска линейка. Стотици хора се включиха в акцията, сред които и много деца.

„Доказахте, че доброто съществува! Не спирайте, да вярвате, да помагате един на друг, да се обичате и да правите чудеса. БЛАГОДАРИМ ВИ родители, че възпитавате по този начин децата си, да бъдат добри, да помагат, да общуват, да се грижат за околните и да вярват в себе си. Имаше много хора, с много истории, всяка сама по себе си, изключително ценна и стойностна. БЛАГОДАРИМ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ДОБРОВОЛЦИ! Никое богатство не е по ценно от доброто.Надявам се да сме свидетели още добрини за по-справедливо бъдеще“ -това споделиха организаторите на „Капачки за Бъдеще“-Сливен.

Тази година каузата е за закупуване на 6-та неонатална линейка.

Досега чрез кампанията „Капачки за бъдеще” са дарени 22 кувьоза, 5 детски линейки и още над 40 медицински уреда. Петата детска линейка обхваща Област Сливен,Област Ямбол и Област Стара Загора. Подпомогнати са 40 болници в цяла България. Спасени са над 1 000 детски живота. Рециклирани са над 1 милион килограма пластмаса.3

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук