Ресторант Парк Централ Сливен организира още една група в кулинарния клас за коледни десерти с Деси Томова!Заниманията ще са отново на 22 ноември, но в по-ранен час – от 9.00 до 12.00 ч. в Ресторант Парк Централ.
Темата е Коледни десерти!
Гост- лектор ще бъде Деси Томова – завършила Европейска Академия за Обучение и Развитие с профил Сладкар. Кариерата й продължава с многобройни обучения в чужбина, както и с преподаване в популярни кулинарни училища в България.
Какви десерти ще приготвим?:
1.Коледно пънче
2.Бадемов Кейк без Брашно
3.Постен Кекс с Тиква
4.Шоколадови Бисквити
5.Домашен Горещ Шоколад
Какво включва кулинарният клас?:
• Всеки един от участниците ще си тръгне с изброените десерти;
• Квалифициран готвач, който ще ръководи кулинарния клас, ще показва специфични техники на работа, а вие ще може да задавате въпроси за всичко;
• Продуктите, необходими за приготвянето на сладкишите от кулинарния клас, са осигурени от нас;
• Оборудвана кухня за периода на кулинарния клас- тази на Ресторант Парк Централ;
• Подробни рецепти за ястията от кулинарния клас;
• Престилка за периода на кулинарния клас;
• Осигуряваме топла или студена безалкохолна напитка, сладки / соленки за похапване;
Продължителността на курса е около 3 часа.
Курсът е практически, подходящ за домакини и ентусиаст домашни сладкари.
Курса не се препоръчва за професоналисти.
Цена за 1 човек: 80 лв
Преподавател: Деси Томова
За повече информация и предварително записване:
Обадете се на тел: +359 877 090790
или с лично съобщение на Facebook страницата на Hotel Park Central.
!! За да гарантирате участието в класа е необходимо предварително записване, местата са ограничени.