Ретро мотори и рок за откриването на Мото сезона в Сливен утре

Между 10 и 15 ретро мотора ще бъдат показани в Сливен тази неделя по време на изложба, посветена на откриването на Мото сезон 2019 г. Броят им зависи от времето защото според прогнозата ще вали, а някои от експонатите са доста стари и са само изложбени, някои са в движение, други не. Очакват се и близо 500 мотористи, които да пристигнат в града за събитието, съобщи за Slivenpost.bg Радостин Златев от клуб Hayduti MC Bulgaria, който е организатор на събитието.

Мотористите ще се съберат на площад „Хаджи Димитър“ в 10.30 часа. За 11.00 часа е предвидено отслужване на водосвет за здраве и безавариен сезон, полович час по-късно ще започне почетна обиколка на Сливен, която ще премине през почти всички  булеварди на града. Изложбата на ретро мотори, хапване и забавление с рок група „Монолог“ са организирани до парк Парк „Юнак“ пред входа на стадиона от 12.30 часа, съобщи още той.

Както има любители на моторите, така има и хора, които използват определения като „донор на колела“ по отношение на мотористите. Радостин Златев коментира и това негативно отношение на част от обществото спрямо тези, които карат мотори. „Всеки човек си има хоби или слабост към нещо,а нашата са моторите. И при нас, както и при шофьорите има хора, които не спазват правилата, но ние също сме хора с различни професии-лекари, адвокати, механици, не сме изметта на обществото. Стараем се и да помагаме, събираме пари и поне два пъти в годината помагаме на деца в нужда“, допълни той.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук