Решаването на проблемите на Сливен е в основата на кампанията на БСП за евровота

Проблемите на Сливенска област и община Сливен както и опитите за тяхното решаване са в основата на предизборната кампания на БСП за евровота през май. „Бъдещето на Сливенските минерални бани, на летище „Бършен“ и развитието на града като туристическа дестинация, са приоритетите в работата ни, съобщи депутатът ген. Кольо Милев днес по време на негова среща с граждански и военно-патриотични организации в Сливен.

По думите му, трябва да се подкрепи работата на сдружението „Да възстановим Сливенските минерални бани“, което беше създадено в опит да се подпомогне възвръщането на някогашния облик на баните като място за лечение и туризъм. „Трябва да намерим начин да се възползваме от това, което природата ни е дала, а не да го пилеем или изобщо да не се интересуваме от него и да оставим мястото да пустее“, каза още Милев.

По отношение на предстоящите избори за евродепутати, Кольо Милев посочи, че не е изключено и кандидат от Сливен да бъде издигнат за представител на страната ни в Европарламента. Той обаче, не конкретизира име, а припомни, че всяка местна структура има възможност да направи своето предложение, а на национално ниво вече ще бъде направена класацията на имената.

Относно негова евентуална кандидатура за кметския пост на предстоящите избори за местна власт през есента, ген. Милев поясни, че това в момента не е на дневен ред и усилията -както неговите, така и на организацията, са насочени към активизиране на хората за участие в евровота през май.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук