Рок фестивалът „Завинаги при звездите“ в името на Славян Иванов завладя сърцата на новозагорци

Рок фестивал „Завинаги при звездите“ се проведе на 19 август в Конна база „Макс“, гр. Нова Загора. Инициативата е подпомогната от Община Нова Загора, Ротари клуб Нова Загора и представители на местния бизнес.

Концертът се провежда за първа година и е в памет на Славян Иванов – новозагорски талант от клас „Китара“ към ОШИ „Илия Аврамов“, който завинаги остава в спомените на своите приятели, близки и съученици с любовта си към музиката.

Благородната идея е по инициатива на неговия баща Иван Иванов, който не случайно избира и датата за събитието – 19-ти август е рождения ден на Славян, който трябваше тази година да навърши 23г. Именно той постави и началото на събитието, в което участие взеха деца от Обединена школа по изкуствата „Илия Авармов“, гр. Нова Загора, групите „Odd crew“ и „Vulgar Bulgar“, Криси Красимирова  и група „Бащин“, в състава на която влиза бащата на Славян със свои приятели – новозагорски музиканти. С невероятната си енергия, под блясъка на звездното небе те завладяха сърцата на новозагорската публика и доказаха, че личната загуба и болка могат да се превърнат в удивително послание, достигащо до много хора с усмивка.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук