Румен Петков от АБВ призова сливналии да гласуват, за да не управлява изборът на купените гласове

Председателят на партия „АБВ“ Румен Петков пристигна в Сливен, за да подкрепи кандидатите за общински съветници на партията и кандидатурата на генерал Кольо Милев от БСП за кмет на община Сливен. „Нашата подкрепа за ген. Милев е безрезервна, защото Сливен има нужда от промяна“, заяви Румен Петков. Според него, Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от АБВ , гарантират реализирането на тази промяна. Пред присъстващите той подчерта важността на предстоящия местен вот и работата, която могат да свършат кандидатите за съветници от листата на неговата партия, чийто водач е Иван Славов. „Това са професионалисти, доказани с дейността си в своята сфера, хора, които биха променили коренно ситуацията в Общинския съвет, които ще контролират разходването на публичните финанси, ще работят, за да може детските градини да са безплатни. Най-важното, което ще се случи е общината да бъде върната на истинските собственици- гражданите, а не както е в момента-гражданите да са собственост на общината“, коментира още той.
По думите на Петков, Сливен е имал национални лидери и авторитети, бил е център на културния и спортния живот, и на общината за кмет е необходим гръбнак, а не изпълнителен директор, както е било през последните четири години. „Всички тези неща са в миналото на Сливен и е необходима промяна, за да може градът и общината да си върнат позициите. Ние предлагаме тази промяна, чрез хората, на които партия АБВ е гласувала доверие за местните избори“, заяви Румен Петков. 
Румен Петков призова към избирателна активност на 27 октомври. „Негласуването не е решение, защото така се дава шанс да управлява изборът на купените гласове. На 27 октомври имаме две алтернативи – да изберем безгръбначността и статуквото, или сами да управляваме съдбата си“, каза още той.
Водачът на листата за общински съветници на АБВ с номер 14 е Иван Славов. Пред присъстващите той отново изтъкна посланията на партията на тези избори. „Нашите послания са диалогични и градивни, послания на протегната ръка“, коментира той.

„Хората в нашата листа знаят защо са там и с работата си ще гарантират бъдеще ,от което поне няма да се срамуваме“, каза в заключение Георги Атанасов, който също е канидадт за общински съветник от листата на АБВ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук