Ръководителят на ансамбъл „Българе“ Христо Димитров ще води листата на ВМРО в Сливен

Христо Димитров ще води листата на ВМРО в Сливен, това стана ясно днес след като от партията посочиха имената са войводите, които по места повеждат Организацията към 45-ото Народно събрание. Ръководителят на ансамбъл „Българе“ е сред представителите на гражданската квота на ВМРО.

„Искам да благодаря на най-старата партия ВМРО, че ме покани, за да се борим заедно за националните интереси на България, заяви и основателят на ансамбъл „Българе“ Христо Димитров.

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов традиционно е водач на листата с кандидати за народни представители от ПП „ВМРО – Българско национално движение“ в Плевен. Той ще стои начело и на листата във Варна.

„България за нас винаги е била над всичко. Ето защо основните приоритети, които ще останат водещи за войводите и през следващия парламент, са повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани“,посочват още от ВМРО.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук