Село Гавраилово отбеляза своя празник

Гавраилово отбеляза своя празник. Денят започна с тържествена света литургия в храм „Св. Архангел Михаил“, който също отбелязва своя храмов празник на 8 ноември.

Зам.кметът Пепа Чиликова поднесе цветя  на паметника на загиналите във войните жители на Гавраилово и поздрави присъстващите на церемонията.

„На първо място искам да ви пожелая да бъдете здрави всички вие и вашите семейства. Продължавайте задружно да развивате селото и да се грижите за неговия възход. Пожелавам ви да бъдете сплотена общност и пример за останалите населени места в Сливен. Обичайте и помагайте на близките си, ценете ги и бъдете до тях, както в трудни, така и в радостни моменти“, заяви Чиликова.

На събитието присъстваха също избраният за кмет на Община Сливен Стефан Радев, общинският съветник Димитър Митев, досегашният кмет на Гавраилово Димитър Андреев и новоизбраният Теньо Божеков.

  • По-късно в църквата „Св. Архангел Михаил“ беше отслужен водосвет за здраве. Беше изнесен открит урок по родолюбие, а ОУ „Найден Геров“ отбеляза деня със спортен празник. По повод празника на селото в читалището беше открита изложба на рисунки на тема „Есен в Гавраилово“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук