Село Младово вече има ремонтиран стадион

Село Младово вече има ремонтиран стадион. Теренът, който е общинска собственост, се намира в южната част на селото. Местния футболен клуб Левски 2018 Младовое с официална регистрация от септември 2018 г.

Убеден съм, че този стадион ще се превърне в притегателно място за младите хора от селото, за осмисляне на тяхното време с нещо, което е много важно за развитието на всеки млад човек, а именно спорта. Младово е едно от най-футболните населени места и съм убеден, че тук отново ще бъде арена на много положителни емоции за всички жители на Младово. Благодаря на всички, които са допринесли да се случи всичко това. Много работа е свършена. Честито на всички младовци, на добър час“, каза кметът Стефан Радев при откриването на ремонтираното спортно съоръжение.

Ремонтът на стадиона стартира през септември миналата година. Изградена е ограда от всички страни, като са поставени и нови входни врати. Съблекалните вътре са изцяло ремонтирани, сменена е и дограмата. Направен е и нов покрив. Съоръжението разполага с нови 420 места.

В ремонта и поддръжката на стадиона се включиха много доброволци, жители на Младово, както и дарители.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук