Семейства ще се състезават да откриват сливенски тайни

Семейно състезание „Откриватели на сливенски тайни“ ще се проведе на 19 август в Сливен. Инициативата се организира от Сдружение „Войводите на Сливен“ и Спортен клуб по ориентиране „Сини камъни“.

В състезанието могат да участват деца до 14 години, заедно с техните родители, баби и дядовци, братя и сестри. С помощта на карта всички те трябва да открият популярни и емблематични сгради, които се намират в центъра на Сливен. Всички участници ще получат указания преди старта на състезанието. Награди ще има за всички.

Надпреварата започва от 18.00 часа до Стария бряст. Състезанието за бързина и точно ориентиране „Откриватели на сливенски тайни“ е пилотният етап на проекта „Улици със славни имена“ на сдружение „Войводите на Сливен“. До празника на Сливен са предвидени още няколко етапа. Проектът е финансиран по Дарителски кръг „За по-добро бъдеще на Сливен“ на ОДФ-Сливен. Дарителски кръг на ОДФ-Сливен се реализира, благодарение на помощта на фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма “Развитие на обществените фондации в България”, с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България”

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук