Скандално: Жена играе кючек върху линейка, докато медиците оказват помощ на нуждаещ се

Жена, танцуваща кючек върху линейка, предизвика остри реакции във Фейсбук. Клипът е публикуват в края на миналата седмица – на 8 септември, с коментара „Петъчно настроение“.

Във видеото се вижда как близките на жената се опитват да я свалят от линейката, но тя отказва да слезе. Видеото разбуни духовете. Под публикацията има над 530 коментара, а самият клип е споделен около 1500 пъти.

Част от мненията са: „Потрес. А някой може да бере душа в този момент“, „Простотия“, „Потресаващо“ и „Срамота“.

Не липсват обаче и потребители на социалната мрежа, които се забавляват със случката и я одобряват.

Линейката дошла по спешност на адрес в село Градец. Екипът се отзовава на сигнала за тежкоболна жена. Медиците я преглеждат, а след като се връщат към линейката виждат забавляващата се компания.

„Жената се беше качила върху предния прозорец на линейката. Близките ѝ я свалиха. 25 години съм шофьор на линейка и от ден на ден е по-зле. Нямаме подкрепа от реда. Отиваме с голи ръце. Мисля, че е редно да има и полиция с нас. Колеги са бити, обиждани. Има много случки. Този случай беше зрелищен, някаква дива музика“, обясни шофьорът на линейката пред БТВ.

„Понякога има нормални хора, които наистина имат нужда. Понякога са подигравки, викат те за глупости. Миналите години имаше доста фалшиви сигнали. Гледаха ни сеира за колко време ще стигнем до Градец“, добави той.

Налага се екипът да изчака в линейката, докато жената се натанцува и да бъде свалена. В Котел има само една линейка.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук