Слагат система за видеонаблюдение на Централния  общински пазар

Община Сливен започна  изграждането на система за видеонаблюдение  на Централния общински пазар. Ще се монтират 16 броя камери на различни места. Те ще обхващат територия от около 2 660 кв. м., което представлява цялото метално покритие на пазара. Монтажната дейност е възложена в средата на август, а действителната работа по изграждането стартира след откриване на строителната площадка през септември. Крайният срок за изпълнение е 7 октомври.

Целта на тази инвестиция е да повиши сигурността на територията на Централен общински пазар, опазване от кражби и посегателства и гарантиране спокойствието на търговците и гражданите, посещаващи пазара.

 С тези дейности се продължава разширяването на системата за видеонаблюдение в Сливен. Центърът в Общината е сред най-модерните в страната, като обединява данните от монтираните съоръжения в града, които могат да бъдат проследявани в реално време. Системата се използва за опазване на общинската собственост и общата инфраструктура, както и като превенция срещу нарушения и престъпления. Камерите за видеонаблюдение обхващат възлови места в града.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук