След 66 дни басейнът в ОУ „Елисавета Багряна“ трябва да е ремонтиран

След 66 дни басейнът в ОУ „Елисавета Багряна“ трябва да е ремонтиран. Ремонтът на  съоръжението е във връзка с развитието на спортната инфраструктура в града, а Община Сливен пое управлението и обновяването на закрития плувен басейн в училището.

Проектът за ремонтни дейности предвижда смяна на вентилационната система, на системата за отопление и филтриране на водата, ще бъдат обновени съблекалните, баните и сауната. Ще бъде монтиран окачен таван в ново помещение за пропуск и каса, както и подмяна на настилки и облицовки от фаянсови плочки, боядисване, монтаж на вътрешни алуминиеви врати. Изгражда се ново външно стълбище пред врата вход/изход за родители/посетители, като допълнителен евакуационен изход.

Ще бъдат подменени също осветителните тела с нови LED осветителни тела, дежурно осветление и евакуационно осветление с LED осветителни тела с акумулиращи батерии. Сградата е достъпна и за лица с увреждания, тъй като няма стълби.

Срокът за изпълнение на строително-монтажните дейности е 66 календарни дни. Средствата за ремонта са осигурени от Община Сливен.

Плувното съоръжение е построено през 1995 г., като последно е ремонтирано през 2014 г. от частен инвеститор.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук