Сливенската листа на „БСП за България“ получи подкрепа от бившия социален министър Георги Гьоков

Представителите на сливенска листа на „БСП за България“ получиха днес подкрепа за участието си в предизборната битка от бившия социален министър Георги Гьоков, който дойде в Сливен. Залата, в която се проведе срещата с него и кандидатите за народни представители от 21 МИР Сливен, се оказа тясна, за да побере желаещите да присъстват и да задават своите въпроси.

„Тук съм по покана на Деян Дечев и ген. Кольо Милев-хора, които познавам и на които може да се разчита. При разговора ни с тях преди срещата коментирахме, че имаме силите и възможностите да постигнем добър резултат на изборите защото на следващото управление е нужна лява партия, за да преминат хората по-леко през кризите“, коментира Гьоков.

По думите на водача на червената листа-Деян Дечев, по време на предизборната кампания се оказва, че други партии се хвалят с неща, които всъщност са визитната картичка на БСП за изминалото управление.

Пред присъстващите, Гьоков отчете постиженията на левицата в социалната сфера през бюджета. „БСП доказа с работата си, че държавата може да провежда активни политики в интерес на хората, заяви на срещата със сливенските социалисти той и подчерта, че във времена на кризи като сегашните, въпросът за стабилността и социалната сигурност е изключително важен. Бившият социален министър изрази убеденост, че е въпрос на време хората да усетят резултата от социалните мерки, които БСП отстоява. По време на дискусията бяха обсъдени актуалните проблеми в днешната сложна ситуация и последователната позиция на БСП по отношение на българските национални интереси. Хората питаха и за повишението на заплатите, получаването на детски надбавки, студентски кредити, изразиха желание и за създаването на Закон за възрастните хора.

В края на срещата, ген. Кольо Милев изрази надежда, че както жителите на Сливенска област, така и в останалите региони на страната, гражданите ще гласуват с разум и прагматизъм и на 2 октомври ще отбележат номер 28 в интегралната бюлетина. „За да успеем да реализираме политиките, които да са от полза на всички граждани, а не само на определени групи в обществото е необходимо да получим доверие, което впоследствие да оправдаем“, коментира още той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук