Сливенските депутати Владимир Русев и Иван Клисурски с поздравителен адрес към каракачанската общност

Сливенските народни представители Владимир Русев и Иван Клисурски изпратиха поздравителен адрес към каракачанската общност по повод 30-тата годишнина от създаването на Федерацията на Културно-Просветните дружества на каракачаните в България и 29-тото издание на Националния събор на каракачаните в България.

„Уважаеми господин Христов,

Уважаеми  представители на каракачанската общност,

Приемете нашите най-сърдечни поздрави по случай 30-тата годишнина от създаването на Федерацията на Културно-Просветните дружества на каракачаните в България. Позволете ни да засвидетелстваме уважението си към традициите на каракачаните и усилията да ги запазите и предадете на следващите поколения.

Нека с уважение един към друг, независимо от етническата принадлежност, полагаме усилия и работим за просперитета на Област Сливен и Република България.

Желаем ви, отбелязването на годишнината от създаването на Федерацията и 29-тото издание на Националния събор на каракачаните в България, да донесе позитивно настроение на всички представители на каракачанската общност, нека има радост и благоденствие в домовете ви. Пожелаваме на всички вас вяра в традициите, бодър дух и неугасваща надежда за по – добри дни. Бъдете здрави !“, се казва в поздравлението на депутатите.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук