Сливенският театър с постановки на открито през юни

Част от камерните представления на ДТ „Стефан Киров“ Сливен ще се играят на открито през месец юни в двора на ПМГ с начален час 20.30 ч., съобщават от културната институция.

За възрастни всеки четвъртък от 20.30 часа:

На 11-ти и 25-ти юни – „Концерт за френски ключ и маските на Мелпомена”

18-ти юни – „Епопея на забравените”

За най-малките – всяка събота от 11.00 часа:

На 13-ти и 20-ти юни – „Най-усмихнатият подарък“

Цените на билетите ще бъдат 5 лева за деца и ученици и 10 лева за възрастна публика.Билетите ще бъдат пуснати в продажба на касата на театъра от 1 юни с работно време:от понеделник до петък: от 10 до 19 часа и от 10 до 21 часа в дните, когато има представления.

Представленията ще се играят при допустима заетост на местата до 50% от капацитета, като е задължително носенето на маски.

Всички, които са закупили билети за отложените представления на Сливенския театър „Непоправимо”, „Епопея на забравените” и „Концерт за френски ключ…” , могат да ги използват след заверка в касата на театъра за постановка по избор през предстоящите месеци.

Притежателите на билети за гостуващите представления „Ромео и Жулиета”, „Изненадата” и „Да минеш под дъгата” могат да бъдат презаверени на касата на театъра за по-следващата насрочена дата на същите спектакли съобразно програмата на театъра. 

Ако някой желае да му се възстанови стойността на билета, това става на касата на театъра. В билетна каса ще се допуска САМО ПО ЕДИН ЗРИТЕЛ, при спазване на въведените задължителни противоепидемични мерки за закрити пространства и дистанция, и не се допускат граждани без предпазни маски.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук