Сливенски полицай с два медала от Национална купа „България” по карате за служители на  МВР

Георги Кайраков е спечелил златен и сребърен медал за ОДМВР-Сливен в две дисциплини на състезанието от Национална купа „България” по „Полицейска лична защита”. Състезанието е проведено на 7 ноември в Смолян и е част от календара на Спортната асоциация на МВР за 2019 година. Участие в инициативата са взели 25 отбора от областните дирекции на МВР в страната и Академията на МВР.

На финала в дисциплина кумите Кайраков се наложи над представителя на ОДМВР- Хасково и спечели златния медал. В дисциплина ката отстъпи на представителя от ОДМВР-Русе и остана втори със сребърен медал. 

Георги Кайраков взе участие и стана втори в отборното представяне в кумите, като се състезаваше  с отбора на ОДМВР-Русе. 

Директорът на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков удостои Георги Кайраков със специален приз „За постигнати високи спортни постижения в турнири на МВР” по случай празника на полицията 8 ноември. 

От 2012 година, когато е започнал своята състезателна дейност, Койраков е спечелил 9 златни, 6 сребърни и 4 бронзови медала от състезания по карате за служители на МВР. Той работи като младши експерт по криминалистическа дейност към сектор „Криминална полиция” при РУ-Нова Загора и се състезава в отбора на ОДМВР-Сливен. Треньор на отбора е Диан Стоянов  младши полицейски инспектор в участък „Запад” при РУ-Сливен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук