Сливен се включва в кампанията „Да изчистим България заедно”

Община Сливен ще се включи към кампанията „Да изчистим България заедно” на 14 септември. За групите от доброволци ще бъдат осигурени чували, които могат да се получат в стая 27 на Общината всеки ден от 10.30 до 11.30 часа и от 15.00 до  16.00 часа, от 10 до 13 септември 2019 година. Препоръчаните места за почистване са: районът около Долна лифтена станция,м. Моллова кория,м. Карандила – урбанизирана част, м. Абланово, м. Селището,районът около Кръстова чешма, м. Батмиш – гората до пътя за Пречиствателната станция за питейни води, Парк „Хамамбаир”, Парк „Свети Георги“ и междублоковите пространства в Сливен.

С цел ефективно извършване на организацията по натоварване и извозване на събраните отпадъци от почистването следва да се спазва условието пълните чували да се оставят до най-близкия контейнер за битови отпадъци. За околоградските райони, след извършване на почистването, пълните чували да се оставят до най-близкия контейнер за битови отпадъци, като мястото и районът се известяват на дежурен в Община Сливен – тел. 044/611 136.

За начален час на акцията е обявен 09.00. Община Сливен призовава всички граждани, училища и ведомства да станат доброволци и да се включат в тазгодишната кампания.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук