На бдението в памет на убитата Кристин: Искаме да разкъсаме Мартин на парчета

Снимка : архив

Над 200 души се събраха днес пред църквата „Св. Димитър“, а после и пред сградата на Община Сливен на бдение в памет на жестоко убитата 7-годишна Кристин Георгиева в село Сотиря. С цветя в ръка и снимки на детето те призоваха за пореден път на убиеца й да бъде наложено справедливо наказание.

Бабата на момиченцето Милка Драгомирова с мъка крещеше,че изка да разкъса извергът, който е отнел живота на внучката й. Тя отправи призив към родителите да пазят децата си защото „изроди като Мартин има навсякъде и не се знае на чие дете ще посегнат утре“.

По думите й, лекарят от Спешна помощ, който пристигнал след като детето е намерено захвърлено пребито и изнасилено, също има вина за смъртта на Кристин защото не е оказал на момиченцето адекватна според нея помощ, а се качил в линейката отпред до шофьора.

Гняв, мъка и желание за мъст- така могат да се обобщят емоциите, които хората дошли на площада споделиха. Всички те отдадоха почит и скърбяха за твърде рано отишлата си от този свят Кристин. Най-много от дошлите да изразят подкрепата си за семейството на Криси бяха хората от с. Сотиря. В един глас всички поискаха убиецът да бъде подложена на мъки , каквито самият той е причинил на невинното дете.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук