Соня Келеведжиева благодаря на всички, които са подкрепили „БСП за България“ на 11 юли

Соня Келеведжиева изказа благодарност на всички, които са подкрепили коалиция „БСП за България“ на изборите на 11 юли.

„Благодаря на всички, с които застанахме заедно в общата ни кауза за промяна и стабилност, за справедливост, за добро здравеопазване и качествено образование с грижа за всеки, за съхраняване на националните ценности и развитие на българската култура, за задължителност на законите в Република България.

Скъпи приятели, благодаря Ви, че подкрепихте коалиция „БСП за България“! Благодаря и за персоналната подкрепа към мен. Преференциалният вот ме радва, но и задължава да Ви служа честно и отговорно! Ще продължа да работя за Сливен и неговите хора като общински съветник, ще продължа да работя за младите, възрастните и хората в неравностойно положение, за образованието и културата, ще работя с неправителствените организации, както и за целите, които набелязах пред Вас в десетките срещи в предизборната кампания.

На победилите- честито! На загубилите- вяра и сила!

Биографията си всеки от нас пише не само с/около/ избори, а цял един живот. „Постоянство и решителност са двете качества, които осигуряват успеха във всяка работа“/по Толстой/. И да не забравяме, че най- високата мисия за всеки от нас е да служи на обществото всеки ден- и като професионалист, и с общественополезната си дейност“, се казжа в объщението й..

Соня Келеведжиева, която беше кандидат за депутат на последните избори е учител по български език и литература в ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“-Сливен, писател, литературен критик, драматург и сценарист. Член на Съюза на българските писатели. Член на БСП. Председател на СНЦ „Демократичен съюз на жените“- Сливен. Общински съветник. Председател на Общински Фонд „Култура“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук