Софийски ученици победиха в Национално състезание по дебати „Туида Open“ 2019 

Софийски ученици победиха в Националното състезание по дебати „Туида Open“ 2019, което се проведе в Сливен за трети път. На първо място се класира отборът „107 Екстеншън“ от Американския колеж – гр.София ,като най-добри говорители бяха:Нора Антова, Никол Михова и Полина Петкова.

Клуб по дебати „Туида“ при Младежки дом – Сливен тази година участва с рекорден брой отбори- седем. Треньори са Даниела Стоева, която е и председател на Младежки общински съвет и Анелия Иванова. Голям успех за сливенския клуб извоювахаБояна Баева и Маргарита Стоянова, които се класираха на полуфинал като дебатираха с ученици от FELS – Първа английска гимназия – гр. София и Американския колеж- гр. София. Темата беше: „Това правителство вярва, че веган активистите трябва повече да се грижат за вредното въздействие на околната среда от отглеждането на животни, отколкото от правата на животните“.

Състезанието се проведе с партньорството на Национална асоциация по дебати- гр. София с финансовата подкрепа на Общински съвет и Община Сливен и с домакинството на СОУ „П.К.Яворов“ и ОУ „Хр. Ботев“- гр. Сливен.

За новата учебна година клуб по дебати „Туида“ при Младежки дом, набира нови участници на възраст мужду 13 и 19 г. Записване на тел: 044663151, 0876098988, 0877839100 Анелия Иванова- Младежки дом Сливен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук