Спецакция в кв.“Надежда“ – 5-ма арестувани пласьори и иззета дрога

В края на миналата седмица е проведена операция, насочена срещу конвенционалната
престъпност на територията на Районно управление -Сливен. В хода на полицейските действия са извършени проверки на няколко адреса в квартал „Надежда” с цел установяване на лица, занимаващи се с разпространение на наркотични вещества.

В жилището на 20-годишен мъж, без криминални прояви, са намерени и иззети един пакет, съдържащ суха листна маса, и 17 дози, съдържащи вещество, което при полевия тест е реагирало на синтетичен канабиноид.

При проверка на друг адрес е установена жена на 36 години, като от жилището са иззети два пакета съдържащи синтетичен канадиноид и 2 опаковки, съдържащи вещество, което при теста е реагирало на кетамин. От трети адрес, обитаван от мъж на 34 години и жена на 36 години са иззети 36 дози синтетичен канадиноид и две еднолитрови бутилки, съдържащи течност, която е реагирала на метамфетамин.

По случаите е извършена голяма по обем работа, разпитани са множество свидетели. Образувани са три досъдебни производства. Задържани са трима мъже и две жени, като двама от тях са с мярка за неотклонение „задържане под стража”.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук