Сред аплодисменти и изправена на крака зала, д-р Митко Баев получи званието „Почетен гражданин“ на Сливен

3355

Под аплодисментите на изправената на крака аудитория в зала „Сливен“ д-р Митко Баев получи днес званието „Почетен гражданин на град Сливен и общината“ за особените му заслуги в областта на здравеопазването. Наградата му беше връчена от кмета на общината Стефан Радев. По време на тържествената сесия на Общинския съвет по повод празника на Сливен- Димитровден, развълнуван от гласуваното му доверие и оценката на работата му, инфекционистът отправи благодарности към семейството и колегите си.

„Благодаря за това признание, чувствам се горд, удовлетворен и мотивиран да работя още за здравето на хората, докато мога. Благодаря на семейството си за търпимостта и съпричастността. Отправям благодарност и към колегите си МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, с които съм работил през годините, защото на всички е ясно, че без екип, работата не върви“, каза той пред присъстващите.

„Не на последно място, благодаря на екипа на Инфекциозното отделение -скромни, трудолюбиви, можещи и знаещи хора, които всеотдайно работят за здравето на хората. За мен е чест, че работих и продължавам да работя с вас,“ допълни той.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук