Стефан Радев: На изборите ще се борим за категорична победа

„На предстоящите избори ще се борим за категорична победа. Не защото властта ни е самоцел, а защото ще се борим за вашето доверие“. Това каза днес настоящият кмет на Сливен Стефан Радев, който официално обяви намерението си да се кандидатира за трети мандат. Минути преди това, ГЕРБ Сливен се регистрира в Общинската избирателна комисия за участие в местния вот на 29 октомври. 

„Постигнахме много през последните 8 години, има с какво да се гордеем, Сливен от община, която беше на опашката по почти всички показатели, сега много често е давана за пример. Това обаче, не ни задоволява, време е за надграждане“, коментира още той. По думите му, екипът с който влиза в надпреварата е най-добрия за Сливен, състои се компетентни, достойни и почтени граждани. „Винаги сме били сред хората и сега ще продължим да бъдем по кварталите и по селата. Имаме много какво да споделим с хората, но искаме да чуем и какво ще ни кажат гражданите за бъдещето на нашия град. Убедени сме, че само заедно можем да постигнем качествена промяна за Сливен“, допълни Радев.

Стефан Радев уточни още, че ще води позитивна кампания и изрази готовност да чуе всяка добра идея за града и да дебатира по това, какво може да се подобрява в Сливенска община.

Основните приоритети, на които залага Стефан Радев и екипът му са
икономическо развитие на региона с добре платени работни места,
задържане на младите и образовани хора, както и детското здравеопазване.

Партия ГЕРБ ще има пълна листа за общински съветници както и кандидати за кметове във всички населени места от общината.

Областният координатор на ГЕРБ Сливен и народен представител Десислава Танева,  поясни, че и в четирите общини на Сливенска област, партията ще подкрепи досегашните кметове за следващ мандат.

По думите й, ГЕРБ няма да води агресивна кампания с личностни нападки. „Ние отново ще заложим на прагматизма, на експертността, на технократското говорене. Нашият екип излиза за категорична победа в тези избори, ние ще търсим мнозинство в новия Общински съвет и разбира се кмет, избран на първи тур“, каза тя.

Танева посочи още, че листата със съветници е обновена на 50%. „Много от тях са млади хора, на които по-опитните отстъпиха място и ще им дадем шанс да се развиват и докажат“, допълни областния координатор.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук