Ст.комисар Димитър Величков с поздрав към жителите на Сливен по повод Димитровден

Ст.комисар Димитър Величков отправи поздрав към жителите на Сливен по повод празника на града – Димитровден.

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

Всяка година посрещаме с вълнение празника на нашия град 26 октомври- Деня на Св. Димитър Солунски Чудотворец,.

Вярвам, че всеки един от нас носи в сърцето си обичта към родния край и близките хора. Уверен съм ,че силният дух на града е заредил сливенци със смелостта да се борят за мечтите си, да се справят в трудните времена и да мислят за себе си като общност от хора с общи цели.

Нашият град не е променил името си през вековете, преминал е през робство и героизъм, за да  остави забележителна следа в историята на България.

Нека бъдем достойни пазители и продължители на традициите и изконните български добродетели, обединени и мъдри при решаване на проблемите на града в името на по-добро бъдеще.

Сърдечно поздравявам жителите на град Шивачево, които празнуват на Димитровден. Пожелавам им да бъдат все така предприемчиви, упорити и да работят за просперитета на своя град.

На този ден празнуват строителите. За мен е чест и удоволствие да поздравя всички, работещи в сферата на строителството с техния професионален празник и да им пожелая здраве и сили, за да реализирате успешно поставените си цели и идеи.

Поздравявам всички съименици с празника, като им пожелавам здраве, късмет и дълъг живот!

                        ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Директор  ОДМВР-Сливен

старши комисар Димитър Величков

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук